Leden uitgelicht

Ruby Walker

47 jaar. Voice-over/stemacteur en model - catwalk

Schilders Ans

73 jaar. Edelfigurant en acteur

Angelien Pot

30 jaar. Danser en model - lingerie

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

Blog | Famous in China
Dit artikel is geplaatst op 25 november 2014

Blog | Famous in China

Het was alweer een tijdje geleden dat ik deel mocht nemen aan de opname van een videoclip, maar afgelopen week was het weer een keer zover. De video is voor Volkswagen en zal afgespeeld worden op een beurs in Guangzhou in China. Het is toch best wel een heel cool idee dat er een clip waar jij in voor komt wordt afgespeeld aan de andere kant van de wereld. Ja toch?!


Op de beurs worden de nieuwe Volkswagen modellen gereleased en voor deze keer hebben ze bedacht dat ze met drie Nederlandse zangeressen een track en daar een desbetreffende video bij opnemen. In de clip hebben de drie dames zes dansers om zich heen staan, die de dames komen versterken in hun act. Op de beurs zal het trio meerdere malen per dag live optreden en zal de video op de achtergrond vertoond worden tijdens de act. Ze zullen daar worden bijgestaan door vier Chinese dansers. Helaas voor de Nederlandse dansers want wij mochten niet mee. Ik zag een retourtje China echt wel zitten hoor, in mijn fantasie zat ik al lekker aan de dim sum, maar ja je moet een ander ook wat gunnen hé.


Opnames
Dit soort dagen beginnen altijd vroeg dus we moesten dan ook om 08:00 uur aanwezig zijn in een studio in Amsterdam. Gelukkig stond er al een ontbijt buffet klaar met allerlei lekkere broodjes, croissants en fruit. Maar waar deze koffie junk echt heel erg blij van wordt zo vroeg in de ochtend is een echte espresso machine met allerlei soorten en variaties, dus voor ieder wat wils. En dan is het wachten tot je aan de beurt bent om de make-up en styling in te mogen gaan. Er stond een heel team klaar om onze makiage en haren te verzorgen. De zangeressen gingen als eerste, aangezien zij als eerste ready to go moesten zijn om hun solo shots op te nemen. Daarna mochten de dansers hun solo shots opnemen en gingen we ons voorbereiden op de choreografie, die we de dag ervoor al aangeleerd hadden gekregen.


Fixing time
Nadat we alle problemen opgelost hadden waar je mee te maken krijgt als je heel intensief moet bewegen zoals bijvoorbeeld, rokjes die om hoog kruipen, blouses die niet in broeken blijven zitten, schoenen die te glad of te stroef zijn en haren die in de lipgloss blijven hangen hebben we alle opnames in een razend tempo opgenomen.


Soulfood
Er moet natuurlijk ook gegeten worden, dus toen er eenmaal gevraagd werd of we zin hadden in; jawel sushi!!! Kun je je voorstellen dat iedereen als hongerige wolven volmondig ja riep. Dit was best wel bijzonder want sushi krijg je eigenlijk echt nooit voor het diner en al helemaal niet als danser hahahaha....Ik heb regelmatig meegemaakt dat er helemaal geen catering geregeld is of nog erger het wel geregeld was voor de crew en artiesten, maar dat de dansers niet mochten mee eten. Dus dit was echte verwennerij. I really enjoyed the upgrade, Yammie, my favorite!


It’s a wrap
Toen eenmaal rond een uur of 12 ’s avonds het hoge woord eruit was: It’s a wrap! Stond de wijn en chips klaar en was iedereen zo excited dat we een Soultrain rij hebben gedanst met de volledige cast & crew. Dankzij een van mijn collega dansers die een selfie stick meegenomen had, hebben we een super leuke foto kunnen maken met iedereen zodat we deze super dag voor altijd in onze herinnering kunnen bewaren. Het was echt super leuk om te doen met echt leuke, lieve, hard werkende, keeping it real en funny mensen.


Thank you all!!! Liefs,
Melissa Theba