Leden uitgelicht

Hanneke van den Ende

46 jaar. Model - haar en kandidaten

Floris van Vliet

62 jaar. Edelfigurant en acteur

Eric Kuijper

65 jaar. Voice-over/stemacteur en acteur

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

EVENT | Dutch Art & Design Salon modeshow
Dit artikel is geplaatst op 9 mei 2014

EVENT | Dutch Art & Design Salon modeshow

Morgenmiddag 10 mei presenteert de Dutch Art & Design Salon een kunstzinnige modeshow met exclusieve accessoires. Ook wordt er een nieuwe expositie geopend met werk van Eduard Linders, Adje van Herwijnen en Else Hardjopawiro. De modeshow is om 13.30 uur en wordt herhaald om 15.00 uur. De toegang is gratis. Deze middag ontvangt u 10% korting op uw aankoop.

Uit de Kunt-Mode
'Uit de Kunst – Mode!' is een kennismaking met de drie modelabels van de Salon: Gomes Esser Design, '& by' en VanElse. Eigentijdse en kunstzinnige modevormgeving met karakter. De  exclusieve accessoires zijn ook van de hand van de  Salon kunstenaars en ontwerpers. Unieke tassen en sieraden gemaakt van zeer uiteenlopende materialen. 

Gomes Esser Design
Aleyda Gomes en Denise Esser vormen samen Gomes Esser Design. Zij hebben al verschillende nominaties in de wacht gesleept o.a. voor de Frans Molenaar Prijs en de Green Fashion Competition. Behalve kleding ontwerpen zij ook tassen, sieraden en schoenen. Innovatief, futuristisch en duurzaam.

& by
Irma Borgsteede is behalve (mode)ontwerpster ook beeldend kunstenares. Irma ontwerpt elk kledingstuk als een stukje ‘kunst'. Samen met tassenontwerpster Dorrith de Beer vormt zij het label  '& by'. Zij maken jassen en tassen die volledig geïntegreerd zijn, maar ook los van elkaar gebruikt kunnen worden. Krachtig en tijdloos design.

VanElse
Else Hardjopawiro heeft haar eigen kledinglabel VanElse – Custom Made Design with Your Personal Touch. Zij ontwerpt exclusieve en op maat gemaakte kleding voor de zelfbewuste (zaken)vrouw. Vaak kleurrijk en met een opvallende asymmetrische lijnvoering.

Informatie
Locatie: Dutch Art & Design Salon
Lange Putstraat 10
5211 KN 's-Hertogenbosch
Datum: Zaterdag 10 mei
Tijd: Salon open: 12:00 – 17:00 uur
Aanvang eerste modeshow: 13.30 uur \ Herhaling: 15.00 uur

Meer informatie over het evenement
Website: http://dutchartdesignsalon.com/nieuws/
Facebook: https://www.facebook.com/events/689639787762929/?ref=22