Leden uitgelicht

bernadette Hendrikx-Poels

69 jaar. Host(ess) en presentatie

Ruby Walker

47 jaar. Model - catwalk en voice-over/stemacteur

Anne en Ton modelcouple 50+ (vrouw en man) Bosch-vandergraaf

-2 jaar. Model - haar en model - fotografie

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

EVENT | The Model Convention Extra Edition Rotterdam
Dit artikel is geplaatst op 23 juni 2014

EVENT | The Model Convention Extra Edition Rotterdam

Ben jij een man of vrouw tussen de 13 en de 30 jaar en heb je altijd al model willen worden? Maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dan is dit je kans! Model Scouts Network haalt de agenten van dé top-modellenbureaus uit de hele wereld naar Nederland en jij kunt ze ontmoeten.

Extra edititie
Kom op 29 juni 2014 naar de extra editie van The Model Convention tijdens het Holland Zomer Festival in de Rotterdam Ahoy en presenteer jezelf aan minimaal 20 scouts uit de hele wereld. Op The Model Convention tref je de betrouwbare bureaus aan uit alle verschillende markten en vakgebieden. Op deze manier heb jij de grootste kans hebt om een bureau te vinden dat bij jou past

Jezelf presenteren
Op de ModelConvention presenteer je jezelf op de catwalk en laat je 2 foto's zien. Als de agenten in je geïnteresseerd zijn krijg je een zogeheten Call Back. Ook kun je een catwalk workshop volgen van Mariana Verkerk (bij de prijs inbegrepen). Deelname kost €69,- inclusief entree voor een gast. 


De ModelConvention is een initiatief van Mariana Verkerk, o.a. bekend van Hollands Next Topmodel, en programmamaker Mauritz Briët.


Ticket kopen: klik hier