Leden uitgelicht

Willem van der Werff

71 jaar. Publiek en model - fotografie

bert bunschoten

65 jaar. Voice-over/stemacteur en acteur

Eric Kuijper

65 jaar. Zanger en edelfigurant

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

EVENT| UNKNOWN PLEASURES in MC Theater
Dit artikel is geplaatst op 14 augustus 2014

EVENT| UNKNOWN PLEASURES in MC Theater

Genieten van de geluiden van morgen maar dan vandaag: Dat is Unknown Pleasures. Samen met The Daily Indie en 3voor12 Amsterdam presenteert MC Theater het beste wat de hedendaagse underground indiescene te bieden heeft. Unknown Pleasures vindt plaats in de foyer van MC Theater dus je bent nooit meer dan vier stappen verwijderd van een koud biertje. Zelfs na afloop is er geen reden om MC te verlaten: de jongens van The Daily Indie DJ Team verzorgen de muzikale afsluiting en draaien tot in de kleine uurtjes.​​

Op vrijdag 29 augustus spelen ​de volgende drie bands: Alumna, Velvvet en Floris Bates and the Rented Friends​

Alumna 
De muziek van Alumna kan worden omschreven als dreampop en indie en is geïnspireerd door acts als Beach House, Radiohead, The XX en The Shins. Dat klinkt als een winning combo en de eerste successen zijn ook al binnen.

Velvvet 
Velvvet is indie uit de hoofd- en hofstad. Digitale toekomstklanken uit de jaren tachtig zetten de toon. Rauw en solide maar net zo vaak ook zweverig en licht. Alsof de retrosferen van Julian Casablancas en Swim Deep botsen op de donkere en dansbare vibes van The Sunshine Underground.

Floris Bates and the Rented Friends 
Dit klassiek geschoolde jizz-jazz poptalent schrijft liedjes die voortkomen uit sensitiviteit, overgoten door een saus van reverb en seksuele frustratie. Meester Floris Bates heeft een voorkeur voor mooie vrouwen die hij bedwelmen wil met zijn zalvende chorusgalmen en zanglijsterstem.

Informatie
Datum: vrijdag 29 augustus, 2014
Waar: MC Theater (foyer), Polonceaukade 5, Amsterdam
Tijd: 21.30 uur tot 02.00 uur. (deuren open: 21.00 uur)
Tickets: € 7,50
Meer info: www.mconline.nl

Winnen
Wil jij hier gratis bij zijn met een vriend of vriendin? Castingnieuws.nl verloot 1x 2 kaarten voor dit evenement. Het enige wat jij hoeft te doen is: Like het Facebookbericht op de Castingnieuws.nl Facebookpagina en plaats een post waarom jij moet winnen.