Leden uitgelicht

Sanne Franssen

24 jaar. Musical en acteur

Kaj Gorgels

27 jaar. Voice-over/stemacteur en acteur

Ellen Smaling

33 jaar. Model - fotografie en figurant

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

LID VAN DE DAG | Interview met Linda van den Heuvel
Dit artikel is geplaatst op 10 september 2014

LID VAN DE DAG | Interview met Linda van den Heuvel

Op Castingnieuws.nl brengen we elke dag een lid extra onder de aandacht via de rubriek 'Lid van de Dag'. Wij van de redactie zijn benieuwd wat voor mensen dit nou eigenlijk zijn? Welke ervaringen hebben zij? Waarom zijn ze lid van Castingnieuws.nl? Wij hebben met hét lid van vandaag gesproken, Linda van den Heuvel.

1. Je bent Lid van de Dag, gefeliciteerd! Hoe voelt het om een dag in het middelpunt van belangstelling te staan?
Het is natuurlijk erg leuk om een keer in het middelpunt van de belangstelling te staan! Dat zou ik wel vaker willen.


2. Waarom ben je lid van Castingnieuws.nl?
Ik ben lid geworden van Castingnieuws.nl, aangezien ik het allereerst erg leuk vind om verschillende opdrachten te doen voor de televisie/internet. Bij Castingnieuws.nl heb je uiteenlopende (en ook erg leuke) opdrachten en kan je zelf kijken waar je op wilt reageren. Dat vind ik voornamelijk erg fijn aan Castingnieuws.nl. Ik hoop bij Castingnieuws.nl nieuwe en leuke ervaringen op te doen op het gebied van televisie. 3. Voor welke opdrachten ben jij beschikbaar?

Ik ben beschikbaar voor (edel)-figuratie, acteeropdrachten, presentatie, voice-over/ stemacteur en als hostess. Verder ben ik ook beschikbaar als model (fotografie, catwalk), al heb ik hier niet de perfecte maten voor. Ik wil ook best dansen, maar kan dit niet professioneel. 4. Wat vind je het leukste om te doen?

Gezien ik nog niet echt ervaring heb met grote rollen in bijvoorbeeld films, vind ik het tot nu toe (edel)-figuratie in commercials het leukst om te doen. Vroeger vond ik fotografie en modeshows lopen ook erg leuk, maar toen kon ik meedoen met de kindermode. Tegenwoordig ben ik een beetje te klein en zijn er dus niet echt opdrachten voor mij op dat gebied. Mij lijkt het ook altijd al wel leuk om iets te presenteren, maar heb dit nog nooit gedaan. 5. Wat is je meest bijzondere ervaring tot nu toe?

Ik heb verschillende leuke opdrachten gedaan voor programma’s/commercials (zie cv). Alles wat ik heb gedaan was voor mij natuurlijk een bijzondere ervaring. Als ik echter moet kiezen, was de meest bijzondere ervaring tot nu toe echt wel de Unox reclame met Piet Paulusma! Ik vond het super om samen tot een mooi resultaat te komen en het was een hele leerzame dag. Dit was ook één van mijn eerste echte (grote) opdrachten voor de televisie en blijft daarom wel extra bijzonder. Verder ben ik een keer voor een commercial een weekje naar Benidorm geweest (Selexyz met Gerrit Komrij). Elke dag weer een nieuw shot op een andere locatie. Ondanks ik uiteindelijk niet eens zo veel in beeld ben gekomen, was het super leuk om mee te maken en zou het zeker nog wel eens willen doen.


6. Waar droom je van om ooit nog eens te doen/ervaren?
Wat ik graag nog eens zou willen doen/ervaren, is een mooie rol in een commercial. Inmiddels is de Unox reclame al wel een tijdje geleden en heb sindsdien voornamelijk kleine opdrachtjes gedaan. Ik zou graag wat meer mijn talenten willen laten zien! Daar moet ik dan echter wel de kans voor krijgen. Verder lijkt het mij natuurlijk leuk om nog eens een opdracht in het buitenland te doen. Dit was voor mij een hele leerzame ervaring.

7. Welke boodschap wil je kwijt aan alle bezoekers van Castingnieuws.nl?
Als boodschap aan de opdrachtgevers wil ik dan dus ook kwijt, om mij een kans te geven zodat ik mij meer kan ontwikkelen op het gebied van televisie en nog meer mooie ervaringen erbij krijg! Aangezien ik het idee heb dat mijn woonplaats soms het probleem is (Groningen), wil ik tevens kwijt dat ik altijd kan overnachten bij familie midden in het land (Den Haag, Utrecht).

Profiel van Linda van den Heuvel
Leeftijd: 19 jaar

Woonplaats:
 Groningen

Jaren ervaring: 9 jaar
Profiel Castingnieuws.nl: klik hier