Leden uitgelicht

Thom van der Vijver

22 jaar. Voice-over/stemacteur en model - fotografie

Floor Helwig

38 jaar. Kandidaten en overig

Eveline van de Putte

44 jaar. Edelfigurant en voice-over/stemacteur

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

LID VAN DE DAG | Interview met Veerle Dijsselbloem
Dit artikel is geplaatst op 19 september 2014

LID VAN DE DAG | Interview met Veerle Dijsselbloem

Op Castingnieuws.nl brengen we elke dag een lid extra onder de aandacht via de rubriek 'Lid van de Dag'. Wij van de redactie zijn benieuwd wat voor mensen dit nou eigenlijk zijn? Welke ervaringen hebben zij? Waarom zijn ze lid van Castingnieuws.nl? Wij hebben met hét lid van vandaag gesproken, Veerle Dijsselbloem.

1. Je bent Lid van de Dag, gefeliciteerd! Hoe voelt het om een dag in het middelpunt van belangstelling te staan?
Het voelt heerlijk! Bijzonder dat je op deze manier de kans krijgt om extra gezien te worden. Van nature ben ik een vrij bescheiden persoon, maar stiekem vind ik het leuk om af en toe in de belangstelling te staan. Dit zal vast ook een reden zijn waarom het acteren mij aanspreekt! 

2. Waarom ben je lid van Castingnieuws.nl?
Ik heb de HBO theateropleiding “Academie voor Theater” afgerond in Tilburg in 2012. Voorafgaand en gedurende de opleiding heb ik veel op het toneel gestaan, lesgegeven en geregisseerd. Ondanks dat de focus toen meer lag op het toneel, heeft camera acteren mij gefascineerd en geïntrigeerd. Ik heb altijd geweten, dat ik daar meer mee zou willen doen en gaan doen, wanneer er tijd en ruimte voor was. En dat moment is nu. Reden genoeg om mijn profiel bij Castingnieuws.nl weer ‘up to date’ te maken, zodat ik mij actief verder kan oriënteren en ontwikkelen op het gebied van film en tv.   

3. Voor welke opdrachten ben jij beschikbaar?  
Ik ben voornamelijk beschikbaar voor; acteren, figureren en voice-overs, maar ook voor modelopdrachten, promotie en publiek.

4. Wat vind je het leukste om te doen?
Het allerleukste om te doen vind ik acteren binnen film en/of tv. 

5. Wat is je meest bijzondere ervaring tot nu toe?
De bijzonderste ervaring op het gebied van TV, was de hoofdrol in een aflevering van het derde seizoen van “Achter Gesloten Deuren”. Om het korte, intense filmproces mee te maken vond ik erg bijzonder, het werd namelijk in drie dagen opgenomen. Na de theateropleiding was dit totaal iets anders voor mij. Ik had geen idee waar ik precies in terecht kwam, maar gooide mij d’r volledig in. Mede hierdoor werd voor mij opnieuw bevestigd, dat film en tv acteren iets is wat ik verder uit wil diepen en meer wil leren beheersen. Dus ik hoop dat ik die kansen ga krijgen.

6. Waar droom je van om ooit nog eens te doen/ervaren?
Een personage/rol spelen in een goede Nederlandse dramaserie of -film. En natuurlijk lijkt het mij helemaal te gek om uiteindelijk te kunnen leven van het acteren & regisseren. Wie weet, ooit. 

7. Welke boodschap wil je kwijt aan alle bezoekers van Castingnieuws.nl?
Ik vind het goed dat er zoiets bestaat als castingbureaus en Lid van de Dag’ op Castingnieuws.nl. Ik denk dat Castingnieuws.nl een goed medium is voor velen om je te laten zien, al is het maar af en toe of voor iets kleinschaligs. En om te ontdekken wat precies de richting is die je op wilt en wat je capaciteiten zijn binnen film en tv. 

Profiel van Veerle Dijsselbloem
Leeftijd 26 jaar
Woonplaats Den Bosch
Jaren ervaring: 11 jaar
Profiel Castingnieuws.nl: klik hier