Leden uitgelicht

karin veeger

52 jaar. Model - catwalk en model - fotografie

Wilfried Klein Avink

56 jaar. Edelfigurant en figurant

Sanne Franssen

24 jaar. Voice-over/stemacteur en zanger

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

Monique Sabel op weg naar Mrs. Universe 2016
Dit artikel is geplaatst op 17 februari 2016

Monique Sabel op weg naar Mrs. Universe 2016

Monique Sabel doet al jaren modellenwerk, ze heeft al meegedaan aan diverse Miss verkiezingen. Dit jaar doet ze mee aan de Mrs. Universe verkiezing 2016. Wij hebben haar gevraagd om haar ervaring met jullie te delen.

In het dagelijks leven werk ik bij de Nederlandse Business Unit van een groot internationaal technisch concern. Daar ben ik actief op de Sales afdeling. Daarnaast doe ik al jaren modellenwerk, zowel in Nederland als België, en heb ik deelgenomen aan diverse Miss verkiezingen. In dat kader heb ik al vele modeshows gelopen.

Maanden geleden las ik op FB een oproep om je in te schrijven voor de casting dag voor de Mrs. Universe Nederland verkiezing 2016. Het leek me direct een leuk avontuur om aan te gaan en vervolgens heb ik het formulier met diverse vragen dan ook onmiddellijk ingevuld en retour gezonden.

Afgelopen 31 januari was het dan zover; ongeveer 60 dames waren uit alle inzendingen gekozen om op de casting dag te komen, die plaats vond in de Sir Winston Club te Rijswijk. Op de casting dag werden er diverse foto’s genomen, zowel groepsfoto’s als foto’s per kandidate. Tevens werd er al wat catwalk training en media training gegeven en vonden er gesprekken plaats met de jury. Aan het einde van deze lange, maar leuke dag werd iedereen bij elkaar geroepen en werden de namen van de 24 finalisten bekendgemaakt. Dat was natuurlijk meer dan spannend met al die mooie dames variërend qua leeftijd tussen de 24 en 45 jaar.  Ik zit daar qua leeftijd precies tussen.

De Nationale finale vindt plaats op 5 juni 2016. Je maakt zowel kans op de titel Mrs. Universe Nederland, als op de titel Mrs. Europe Nederland. Mrs. Universe NL zal Nederland gaan vertegenwoordigen wereldwijd en Mrs. Europe NL zal Nederland in Europa gaan vertegenwoordigen. In aanloop naar de finale zijn er tal van fotoshoots gepland, catwalk- en mediatraining en vinden er leuke groepsuitjes plaats. 

Tevens steunen wij als kandidates samen met de organisatie, te weten Angelica Smeding (Mrs. Universe Nederland 2014), een goed doel genaamd: Stop Domestic Violence against women. Hiervoor zamelen we o.a. kleding en overige spullen in voor opvanghuizen in Nederland.