Leden uitgelicht

Issara Beijnon

26 jaar. Model - fotografie en figurant

Cherif Zaouali

40 jaar. Model - haar en acteur

ruud lucassen

71 jaar. Figurant en edelfigurant

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

WIN | BEANIE van Straight Outta Compton
Dit artikel is geplaatst op 1 september 2015

WIN | BEANIE van Straight Outta Compton

STRAIGHT OUTTA COMPTON 

STRAIGHT OUTTA COMPTON vertelt het verhaal van de hip-hop groep N.W.A., gevormd door Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren.

In 1987 gebruikten vijf jonge mannen openhartige teksten en hardcore beats om hun frustraties en woede over hun leven in één van de meest gevaarlijke buurten van Amerika te uiten en creëerden hiermee een machtig wapen: hun muziek. Deze culturele rebellen vormden samen de N.W.A. Met hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertelden ze de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving.

Met o.a. O’Shea Jackson Jr., Corey Hawkins en Jason Mitchell, Dr. Dre en Eazy-E. De film is geregisseerd door F. Gary Gray (Friday, Set It Off, The Italian Job). Geproduceerd door de Ice Cube en Dr. Dre, samen met Matt Alvarez en Tomica Woods-Wright. Uitvoerend producenten zijn Gray, David Engel, Bill Straus, Ronald G. Muhammad, Scott Bernstein en Adam Merims

STRAIGHT OUTTA COMPTON draait vanaf 3 september in de bioscoop.

Winnen
Wij mogen 3x een BEANIE weggeven. Wil jij kans maken op een Beanie? Beantwoord dan onderstaande prijsvraag. 

Prijsvraag

Welke acteur speelt in Straight Outta Compton zijn eigen vader Ice Cube?