Leden uitgelicht

Quincy Menso

29 jaar. Acteur en edelfigurant

Issara Beijnon

26 jaar. Model - lingerie en model - fotografie

Monthy Wieldraaijer

53 jaar. Presentatie en musical

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

WIN | Bioscoopkaarten voor EVEREST
Dit artikel is geplaatst op 10 september 2015

WIN | Bioscoopkaarten voor EVEREST

De indrukwekkende film EVEREST is gebaseerd op de ongelooflijke gebeurtenissen rondom een poging om de top van de hoogste berg ter wereld, Everest, te bereiken.

EVEREST brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de hevigste sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven.

Met o.a. Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes, Robin Wright, Michael Kelly, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson en Jake Gyllenhaal.

EVEREST is geregisseerd door Baltasar Kormákur (2 Guns, Contraband) en geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner van Working Title, Brian Oliver en Tyler Thompson van Cross Creek Pictures en Nicky Kentish Barnes en Kormákur.

Universal Pictures en Walden Media’s presentatie van Everest – in samenwerking met Cross Creek Picture – is bewerkt voor het witte doek door William Nicholson (Gladiator) en Oscarwinnaar Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire).

De film is op locatie in Nepal opgenomen bij de Everest, de Italiaanse Alpen, Cinecittà Studios in Rome en Pinewood Studios in Engeland.

Trailer

EVEREST draait vanaf 17 september in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

Winnen
Castingnewz mag 2x 2 bioscoopkaarten weggeven voor  de film EVEREST. Wil jij kans maken op 1x 2 bioscoopkaarten? Beantwoord dan de prijsvraag.

Prijsvraag

In welk jaar speelde deze ramp zich af?