Leden uitgelicht

Gwen Vermolen

47 jaar. Figurant en model - catwalk

Ilias Salhi

25 jaar. Kandidaten en musical

Schilders Ans

73 jaar. Edelfigurant en acteur

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

WIN | Bioscoopkaarten voor STEVE JOBS
Dit artikel is geplaatst op 24 november 2015

WIN | Bioscoopkaarten voor STEVE JOBS

Op 3 december a.s. brengt NBC Universal de nieuwe film van Danny Boyle en scenarioschrijver Aaron Sorkin, STEVE JOBS, uit in de Nederlandse bioscopen. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen en Jeff Daniels. Castingnewz mag 2x 2 biscoopkaarten weggeven. Wil jij kans maken op de kaarten? Beantwoord dan de prijsvraag onderaan de pagina.

STEVE JOBS
De film is een intiem portret van genie Steve Paul Jobs, CEO en oprichter van Apple, gespeeld door Michael Fassbender. STEVE JOBS neemt ons mee achter de schermen van de digitale revolutie met een lancering van drie iconische producten, eindigend met de onthulling van de iMac in 1998. Kate Winslet vertolkt de rol van Joanna Hoffman, zijn toenmalige hoofd marketing. Steve Wozniak, de mede-oprichter van Apple wordt gespeeld door Seth Rogen en Jeff Daniels is te zien als voormalig Apple CEO John Sculley.

STEVE JOBS is geregisseerd door Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire) en het scenario, gebaseerd op de biografie en bestseller van Walter Isaacson, is geschreven door Aaron Sorkin (The Social Network, A Few Good Men, The West Wing)

Vanaf 3 december in de bioscoop.

 

Prijsvraag

Wanneer ontstond Apple Computer? (nu Apple)