Leden uitgelicht

Gwen de Leeuw

32 jaar. Danser en overig

Cherif Zaouali

40 jaar. Presentatie en acteur

Eric Kuijper

65 jaar. Acteur en voice-over/stemacteur

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

WIN | Bioscoopkaarten voor de film TRAINWRECK
Dit artikel is geplaatst op 31 augustus 2015

WIN | Bioscoopkaarten voor de film TRAINWRECK

TRAINWRECK

In de nieuwe romantische comedy TRAINWRECK wordt Amy (Amy Schumer) van jongs af aan verteld dat monogamie een onmogelijk streven is. Als carrièrevrouw die schrijft voor een tijdschrift vermijdt ze daarom serieuze relaties en alle verplichtingen die daarbij komen kijken. Sterker nog, als het aan haar ligt houdt ze het liever bij one night stands. Wanneer ze voor haar werk een interview moet houden met de charmante sportarts Aaron Conners (Bill Hader) lijkt het einde van haar ongecompliceerde leventje in zicht.

Succesvol filmmaker Judd Apatow (The 40-Year Old Virgin, Knocked Up) regisseert TRAINWRECK van Universal Pictures, met in de hoofdrol comedienne Amy Schumer (Inside Amy Schumer, te zien op Comedy Central).

De comedy, naar een script van Schumer en bewerkt samen met Apatow, is geproduceerd door Apatow Productions samen met Barry Mendel (Bridesmaids, This is 40).

Verder met o.a. Bill Hader (Saturday Night Live, Inside Out, Superbad), Brie Larson, Tilda Swinton, Colin Quinn, John Cena, LeBron James en Vanessa Bayer.

TRAINWRECK draait vanaf 27 augustus in de bioscoop.

Winnen?
Wij mogen 2x 2 bioscoopkaarten weggeven. Wil jij kans maken op 1x 2 bioscoopkaarten? Beantwoord dan onderstaande prijsvraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film! 

Prijsvraag

Met welke actrice is Judd Apatow getrouwd?