Leden uitgelicht

Jagaira Hagendijk-de Jong

35 jaar. Model - catwalk en visagist

Rene Visschers

43 jaar. Native Speakers en model - fotografie

Marcel Bertsch

61 jaar. Voice-over/stemacteur en acteur

We hebben vandaag 50 castings voor je

Bijvoorbeeld: acteur, model en/of Amsterdam

Win premierekaarten voor ANGRY BIRDS: DE FILM!
Dit artikel is geplaatst op 20 april 2016

Win premierekaarten voor ANGRY BIRDS: DE FILM!

ANGRY BIRDS: DE FILM speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red, een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb, met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn.

Op 18 mei a.s. komt ANGRY BIRDS: DE FILM uit in de bioscopen. Met als Nederlandse stemmencast: Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck), Murth Mossel (Bomb), Robin Martens (Stella), Frank Lammers (Mighty Eagle), Isa Hoes (Matilda), Jörgen Raymann (Rechter Peckinpah), Ruben Nicolai (Leonard) en Giel Beelen (Ross).

Vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscopen te zien.

Wil jij bij de première van de film zijn op 7 mei in Amsterdam? Doe dan mee aan onderstaande prijsvraag en maak kans op 4 première kaarten voor het gezin of maak kans op Stick on eyebrows of een van de gave buttons!
 

Prijsvraag

Welk bedrijf heeft de game Angry Birds ooit bedacht?